iOS Aankopen delen met macOS

Sommige nieuwe functionaliteiten van TrackGuide GPX editor voor macOS zijn enkel toegankelijk voor gebruikers die de uitbreiding van TrackGuide voor iOS kochten. Op die manier vermijden we dat kopers van de iOS versie een tweede keer moeten betalen. Normaal gezien wordt deze informatie automatisch overgemaakt van iOS naar macOS. Mocht jouw Mac blijven zeuren dat je eerst TrackGuidePRO voor iOS moet kopen terwijl je dat al deed, dan hier enkele tips :

  • De iOS versie bewaart het feit dat je de PRO versie aanschafte in je eigen privé iCloud ruimte. Dus je Mac en je iOS Device moeten aan het zelfde iCloud account ingelogd zijn.
  • Het feit dat deze info in je eigen iCloud ruimte wordt bewaard, maakt dat wij hier helemaal niet bij kunnen. 100% privé! En ook in je eigen iCloud ruimte bewaren we enkel dat je TrackGuidePRO, niet hoe of wanneer.
  • Start De PRO versie van TrackGuide op je iOS device terwijl het verbonden is met internet én met iCloud. Heb je de PRO versie aangeschaft, dan wordt dit in je eigen iCloud zo bewaard. Eventueel moet je je iOS versie herstarten. De aankoop informatie wordt immers tijdens het starten van TrackGuide gedeeld – niet na de aankoop. Dit wordt spoedig verholpen.
  • En start vervolgens TrackGuide GPX Editor op Je Mac op terwijl die verbonden is met het zelfde iCloud account. Het eerst wat die gaat doen, is nakijken of de iOS versie heeft aangegeven dat de PRO versie was aangekocht. Is dit het geval, dan zou de upgrade boodschap moeten verdwijnen.

Mogelijk voegen we in de toekomst de mogelijkheid toe om TrackGuide PRO zowel op de Mac als op je iOS device aan te schaffen. Maar daarvoor kijken we ook met een half oog naar Apple zelf.